netcapital.nl

Over NetCapital 

Vanuit ons kantoor in Amersfoort werken wij dagelijks hard aan onze huidige websites, de ontwikkeling en lancering van nieuwe sites en verdere optimalisering van onze conversie.

Wij zijn momenteel actief in 11 Europese landen en in Brazilië. Wij beheren en exploiteren 34 financiële vergelijkingswebsites en zijn dé partij in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje als u op zoek bent naar nieuwe klanten of advertentiemogelijkheden. Voor meer informatie kunt u de pagina Leads & Adverteren bezoeken.

NetCapital richt zich alleen op projecten waarmee ook echt sales worden gegenereerd. Wij zien het internet niet als promotiemiddel, maar als verkoopkanaal. Wij geloven dat alleen winstgevende online activiteiten op de lange termijn stand zullen houden.

netcapital.nl

Tailormade
oplossingen

Wij bieden financiële bedrijven tailormade oplossingen. Zoekt u leads, sales, advertentiemogelijkheden of advies? Wij denken met u mee om samen een optimaal resultaat te behalen.
netcapital.nl

Blue Ocean-
strategie

Wij ontwikkelen continu nieuwe online concepten die een duidelijke toegevoegde waarde hebben voor het internet, de bezoekers van onze sites en onze partners.
netcapital.nl

Optimaal
rendement

Wij zijn voortdurend bezig om de conversie van onze sites te optimaliseren en de kwaliteit van onze leads te verbeteren. Daarmee zijn wij al snel een interessante partner voor u om nieuwe klanten te vergaren. Onze tarieven zijn zeer competitief. Dat maakt uw customer acquisition costs aantrekkelijk.

Ontwikkeling en investering

Al onze websites en systemen worden in-house ontwikkeld en uitvoerig getest voordat ze live worden gezet. Dit gaat gepaard met forse investeringen. Dat is tegenwoordig de enige manier om succesvol te kunnen zijn met de exploitatie van vergelijkingswebsites.

Daarnaast kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring en expertise websites al vrij snel rendabel maken, mede ook dankzij onze sterke partners. Zo creëren wij een win-winsituatie voor alle betrokken partijen.