netcapital.nl

Leads en adverteren

 

Leadgeneratie

Wij bieden banken, creditcardmaatschappijen, brokers, verzekeraars en andere financiële instellingen de mogelijkheid om via onze websites leads te genereren. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het aanleveren van kwalitatief hoogwaardige leads in aantrekkelijke aantallen tegen een interessante vergoeding.

 

CPL en CPS

Wij kunnen u een voorstel doen voor vergoeding per lead of een vergoeding per sale. Dit is afhankelijk van uw aanvraagprocedure en technische mogelijkheden. Wij werken met beide modellen.

 

Pilot

Veelal is deze vorm van nieuwe klanten werven nieuw voor onze partners. Regelmatig starten wij dan ook pilottrajecten waarin wij samen de resultaten en uiteraard ook de kosten evalueren. 95% van onze partners zet de samenwerking na de pilot voort vanwege succesvolle resultaten.

 

Hoe werkt het?

Wij vermelden en beschrijven uw product(en) op onze vergelijkingswebsites. We plaatsen een trackinglink achter de aanvraaglink op onze website en idealiter ook een trackingpixel bij het aanvraagformulier op uw site. Als dit is ingericht, gaan wij gericht passend traffic aanleveren voor uw producten.

 

netcapital.nl

Gericht
adverteren

Wij hebben een duidelijke focus. Wij vinden consumenten die een financieel product online willen bestellen, een rekening willen openen etc.
netcapital.nl

Maatwerk

Wij bieden maatwerk voor uw budget, passend bij die producten waar u nieuwe klanten voor zoekt.
netcapital.nl

Resultaat telt

Online adverteren biedt vele voordelen, waaronder transparantie op behaalde resultaten. Wij werken dan ook op no-cure-no-paybasis. U betaalt alleen voor de leads of sales.

Adverteren 

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om te adverteren. Alle offertes worden op maat gemaakt en per website. Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden:

Interesse?

Wilt u meer nieuwe klanten? Aarzel dan niet en neem via onderstaand formulier contact met ons op. Een afspraak is zo gemaakt!

Stuur ons een e-mail

Stuur ons gerust een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Stuur uw vraag of opmerking naar: Dirk.Folkerts@netcapital.eu